Америчка пошта постаје првокласна кућа | Кући-Побољшање | sr.wollereyblog.com

Америчка пошта постаје првокласна кућа



Сигурно је то фино мјесто за посјетити, али тко би озбиљно размислио о томе да бивша влада изгради своје приватно уточиште? Па, Сарах Белхасен, мр. И није ексцентрична. Она је, напротив, породични лекар, студент историје, окорјели сакупљач Американе и практичан ум из Паинтсвилле, Кентуцки.

Да је њена тренутна адреса - смацк усред успаваног пословног округа Паинтсвилле - слуцајно слузила локалном становниству (око 5.000) као сто је америцка пошта 70 година околност заснована на неким јасним финансијским и нацинима зивота и више него мало одлучности. Пре десет година, млади лекар се вратио у овај некадашњи рударски град који се угнездио у Аппалацхије са циљем да купи своју кућу у свом родном граду. Али не било коју кућу: морала је бити кућа са карактером.

Очување прошлости



Чврста зграда у стилу Колонијалног препорода била је испуњена породичним успоменама. Са својом целокупном опеком, својим дебелим бетонским унутрашњим зидовима, и његовим челичним скелетом, стара структура је била, и још увек, чврста као стена. Када је Сарах била студенткиња у основној школи у блоку, дјеца су била упућена да се спусте у подрум Паинтсвиллеове ПО у случају напада у ваздуху.

Унутра, међутим, зграда коју је Сара купила за 162.000 долара била је без сјаја. Многе собе су биле обојене одозго према доље у плавој пошти. На већини подова је залијепљен одвратни линолеум или чврста гумена облога. Међутим, ПО је задржала довољно детаља о времену - укључујући терацотта подне плочице, мраморне плоче и ружичасте гранитне плоче - да је Сарах била увјерена да преузме пројекат рехабилитације. Многе од тих детаља сачувала је у бившем предворју, које сада служи као улазни салон и формални дневни простор. Оригинални стропови од 16 стопа спуштени су за 2 стопе да прикрију цијеви и штеде енергију.

Гарден Роом





Срећни рођаци Сарах Белхасен радили су рушење, стругање изблиједјеле плаве боје, подизање дотрајалих подова и паљење тврдоглавог љепила. Успут су пронашли остатке недостављене поште и хрпу застрашујућих артефаката: "Разгледнице упозорења из периода хладног рата" које су људи који су бежали од ваздушног напада требало да пошаљу како би информисали вољене о њиховој локацији. Они су бледи у поређењу са најчуднијим структуралним детаљима: тајни пролази који омогућују постмастер скутпу невиђеном унутар зидова, шпијунирајући запослене. Бетонски улази у ове пролазе уграђени су у неколико ормара, заједно са мердевинама које воде на сваки спрат. Белхасенов брат демонтирао је бетонске "опсерваторије" са пнеуматским чекићем, али љестве су остале међу колекционарским предметима које је зграда полако понудила.

Приказано: Геометријске подне плочице и прилагођени ормари дају вртној соби старински изглед.

Срце дома





У свом врхунцу, приземље је било подијељено на јавне и приватне просторе зидом од мједених пост-оффице кутија. Иако су кутије биле тамо када је Сара први пут обишла просторије, федералци су их извукли и продали трговцу за спашавање до тренутка када је купила зграду. Она је направила најбоље од губитка, схвативши да би обичан дрвени ормарић и двоструки камин учинили блажу и много функционалнију баријеру између два животна простора. На једној страни тих кабинета налази се бивши хол, сада улазни салон и формални дневни простор. Са друге стране, просторија за разврставање у шаренилу би била подељена у зоне у којима је смештена велика породична соба и нова кухиња и остава за батлере.

Китцхен Ассетс





Огромно острво сидри кухињу од 20 на 20 стопа, некад подручје за сортирање поште у старој Паинтсвилле, Кентуцки, пошти. Погледао је, иако је посуда за колаче хладњак под-нула умотан у ормарић по узору на старинску хладњачу од храстовине. Распон Волф-а се убацује у поплочану нишу.

Цустом Цабинетс





Белхасен је радио са Куалити Цустом Цабинетри у Нев Холланду, у Пеннсилванији, да би створио кухињу која би одговарала њеној великој проширеној породици као и њеним антиквитетима.

Овде, додатни уграђени трешње максимизирају кухињско складиште без блокирања сунчеве светлости која протиче кроз решетку старог предворја.

Трпезарија





Између њих, стара канцеларија за наплату новца служила би као трпезарија; његов сеф, који је још увек у функцији, могао би да буде опремљен витрином за трешњу која би држала своју колекцију сребра.

Белхасен је позвао Мицхаела Ребера, менонитског мајстора из Вест Либерти-а, Кентуцки-ја, да направи кућну столарију. Ребер је стрпљиво цртао цртеже за свог клијента, надајући се да ће погодити мотиве, украси и свеукупни дизајн који би волела. На овај начин, мајстори и власници кућа сарађивали су на освајању дизајна, укључујући високу облогу, витрине, украсне лајсне и библиотеку са књигама на полицама по узору на повлачење Хенрија Хигинса у мјузиклу Варнер Брос. Ми Фаир Лади.

Леисуре Либрари





Од самог почетка, успех пројекта зависио је од могућности новог власника да успостави логичан образац саобраћаја и убризгава топлину у импозантну комерцијалну палату. Она је обавила посао финим дрвеним детаљима и колекцијом антикних расвјетних тијела која су укаљала оштар ефекат масивних камених зидова зграде. "Имао сам мјесто распоређено у глави 15 минута након што сам ушао у врата", присјећа се доктор / дизајнер наркоман. "Знала сам гдје ћу ставити кухињу, гдје ће ићи дневна соба, и знала сам да могу покренути библиотеку са главног стубишта."

Нови цатвалк претворио је отворену површину у близини оригиналног степеништа у библиотеку на два спрата. Декоративни калуп пронађен је негдје другдје у згради, скинут, пребојен и постављен као облога; сто из постоља је био спашен из предворја. Третман на стропу скрива неугледне старе цеви.

Велика соба





Нови камен од кречњака заузима место оригиналног печатног прозора ПО, постајући жариште тренутне велике собе, неформалног дневног боравка. Гвоздене решетке дизајниране за поделу предворја од канцеларијског простора остају на свом месту, омогућавајући да сунчева светлост која протиче кроз оригиналне велике прозоре зграде продре у сусједна подручја.

Постмастер'с Оффице





Власник је тврдио да је стара поштанска служба сама, чувајући своја стенцирана врата са шљунчаним стаклом.

Реинтерпретирајте и поново користите





Мушки тоалет на спрату - заједно са санитарним умиваоником, старинским тоалетом и антикним уређајем за туширање Кохлер - и даље функционише савршено. Белхасен није имао срца да их отргне, па је задржала много простора, ажурирајући судопере да би створила модерно подручје испразности.

Код куће





Власница Сарах Белхасен претворила је дио старе утоварне станице у веранду, с додатком француских врата и бетонском оградом.

Данас, она и њен супруг, Цлиде Воодс ИИ (бивши професионални рвач и домородац из Кентуцкија, кога је Сарах удала након завршетка обнове), чине свој дом у старој згради Паинтсвилле ПО, која сада има пространу главну спаваћу собу, четири спектакуларна купатила, и двоструки камин који обједињује раскошан предњи салон обрубљен дрвом са мање формалном великом собом.

Море ин Ремоделс





Девет студија случаја — плус 21 основни савет — за најкреативније начине за претварање те старе ватрогасне станице, рударство ...

Претходни Чланак

Партнерс ин Гриме

Следећи Чланак

Пронађите савршену спаваћу температуру за спавање