Обнова шпанског препорода: мало отвореније, пуно више живота | Кући-Побољшање | sr.wollereyblog.com

Обнова шпанског препорода: мало отвореније, пуно више живота



Чули сте да се труднице заљубљују у своје акушерице? Онда знате како Патрицк МцГее и Салли Бартов мисле о хируршком тиму који је водио њихову обнову, испоручујући стан са савршеним особинама након само осам мјесеци тешког рада.

Речи као што су „дивне“ се појављују много, заједно са „невероватним“ и „онда га видите и кажете,„ О мој Боже! ”

Показано: Оригинална улазна врата имају екрански уметак и посебан панел који се отвара како би ухватио поветарац.

Кухиња прилагођена посјетиоцима



Пар је дуго времена одлагао преобликовање, игноришући своју усамљену, датирану купку и уску кухињу из доба Депресије, жонглирајући послове на даљину и двије младе кћери. Салли једноставно каже: "Имала је оно што нам је било потребно." Каже Патрик, "Била је то слатка кућа, са слатким споредним тријемом, у кућу у коју смо довели наше бебе."

Онда изненада, док се ове ствари дешавају, све девојке су одрастале, а шпански Ревивал из тридесетих година прошлог века, смештен изнад центра Лос Ангелеса у суседству Сребрног језера, почео је изгледати помало у невољи - нарочито ако питате Салли.

Показано: Отворена и редизајнирана, кухиња је добила изложбени простор за живописну керамику и стратешко мјесто за сусједство гадабоут Оливера.
Хладњак: Лиебхерр
Плоча: Чаробњак Ентерприсе Бисон Брицк
Синк: Рохл
Славине: Ватерстоне
Привезак: Подмлађивање
Пултови: Гиалло Стоне
Повуци и окреће: Подмлађивање

Оутдоор Ретреат





"То је била наша кућа, знате, и била је савршена за једну или двије", каже Патрик, говорећи из Санта Феа, у Новом Мексику, гдје је често на локацији као су-извршни продуцент телевизијске криминалне драме Лонгмире. Он додаје: "Имали смо лијепу стару О'Кеефе & Мерритт линију, и сви желе једну од њих јер су тако цоол."

"Сви осим мене", сала се добро расположена, телефонски са Мерцер Исланда, у Вашингтону, гдје предаје средњу школу када није у ЛА-у "Желио сам кухињу која није била из 1930-их, хтјела сам да волим бити у њој , Био сам спреман да кувам на нечем модерном. "

Показано: Нова палуба из кухиње је позив да изађете напоље и уживате у филмским погледима на центар града Л.А.
Завршна обрада: Стоне Цреатионс

Хомеовнер Сеатед





Такође признаје да је имала жељу за другачијим амбијентом у заједничким просторима, који су током школске године изостајали према ЛА ман пећини, или "Бои Сцоут цхиц", као што је архитектонски дизајнер пара, Карен Видал, подсећала да је мислила први пут је посетила.

Патрицк, кога сви зову Пат, признаје да је његова колекција неконвенционалних породичних наслеђа, заједно са навикама бувљака, дала "слојевите" аранжмане свега, од месинганих чаша и дрвених ситница до глава лутака. „Није тако застрашујуће као сет од Се7ен, али мало ужас-исх. "

Показано: Домаћин Пат МцГее хвата седиште у дневном боравку.

Аири Ливинг Роом





Сама околина има стари холивудски осећај. "Првобитно нас је привукло Сребрно језеро и кућа кроз нашу фасцинацију историјским Лос Анђелесом", присјећа се Пат, замишљајући Раимонда Цхандлера и филмски ноир из тридесетих година. „Доручком смо суботом доручковали на Булевару Сунсет и провели поподне у вожњи кроз најстарије градске четврти.

„Када смо пронашли овај мали бунгалов на падинама, 1986. године, осећао се као савршен. Налазила се преко пута једне од старих јавних степеница које су спајале комшилук, и приказивала је поглед на кањон који је гледао на центар града. У ходнику је постојала чак и телефонска ниша која је могла примити само један од оних старих станд-уп телефона. И могли бисмо - само - приуштити то. "

Показано: Рено-уп рено је додао простор и проточио овој кући од 1930-их. Успут, храстови подови су закрпљени и обрађени, а декор је постао чист и прозрачан, са рафалима боја.
Под: Марио'с Хардвоод
Камин: Оригиналан али поново ожбукан
Хеатх Тиле: Бисон Брицк
Расвета: Опрема за рестаурацију, лампа за гасне лампе
Виндовс: Таилор Бротхерс

Халлваи Ницхе





У то време нису много урадили кући. Скинули су велико огледало, додали намештај и померили сталак за телевизор у углу дневне собе, где је блокирала леп прозор. И тако су ствари стајале.

Када су девојчице имале само 3 и 6 година, Пат је слетио у Сеаттле - као помоћник директора Нортхерн Екпосуре- и Салли је тамо нашла посао. Купили су другу кућу, ранч из 60-их, на острву Мерцер, и поново су мало учинили за то, осим што се Хоме Депот хонцхо купао и ИКЕА је ставила печат на кухињу. Могли би обоје и даље бити тамо ако Пат није био привучен натраг у Л.А. Нип / Туцк и, од недавно, Босцх.

Показано: Нова ниша у ходнику доводи ред до налаза бувљака у пару, поштујући их са спашеним дрвеним полицама.
Ниша за ходнике: Прадо Цустом Цабинетс & Доорс

Дрессед-Уп Батх





Коначно, скоро 30 година након што су се први пут уселили и још увијек раде у далеком крају, били су спремни да се обнове у Л.А. и окренули Видалу. Привлачност је била делимично хемија, делимично вођена способношћу њене фирме да отпреми сваки детаљ дизајна и изградње.

Видал живи у близини и каже да је кућа, са својом скромном фасадом и скривеном дубином, типична за Сребрно језеро. "Веома је брдовито", каже она, "тако да није неуобичајено видети скроман фронт, а онда се кућа враћа и спушта; Куће имају тенденцију да буду шпански препород или занатлија или мало од тога, каже она, са дневном собом испред и две спаваће собе поред заједничког купатила.

Показано: Артфул цементне подне плочице, ручно глазиране зидне плочице, и кривудав каде облаче госта купатило.
Подна плочица: Гранада Тиле
Зидна плочица: Керамички концепти (прилагођена боја)
Када: Вицториа + Алберт
Пуњач посуде: Сунрисе Специалти
Умиваоник и славина: Кохлер

Главна спаваћа соба





Овај је завршио тако што је пао на леђима, без трасе према стражњем дворишту, осим кроз бочни тријем и непредвидиву степеницу. Тај недостатак, између осталог, ухватио јој је поглед. Кућа је ипак имала поглед са задње стране, ако би се могла отворити и угледати га.

Ускоро је Видал, у сарадњи са продуцентским архитектом Естебаном Гарсијом, мапирао опције. Процес се показао привлачним за два одсутна власника куће који нису схватили колико би било забавно да се купе у кући коју су већ јако волели.

Показано: Преуређивање стражње стране куће омогућило је да главна спаваћа соба добије гардеробу са лучно отвореним отвором. Пругаста дека је берба Салтилло.
Паинт: Бењамин Мооре
Пругасте јастучнице: Таргет
Јастук од наранџе: Лулу & Георгиа
Јамаица: Вест Елм

Стаирваи то Патио





"Оно што смо рекли Карен је да не желимо већу кућу, само желимо више подесан, функционалан простор", каже Пат. Додаје Салли, "Пропорције су дивне, и морам рећи да је у потпуности успјела."

Иако је морала да их доведе до појма другог купања. "Нема места за то, како би то уопште функционисало, то ће учинити кухињу премалом!" "Онда је позвала пријатеља, агента за некретнине, заправо је то могао бити додатак из централног цастинга - била је тамо за један минут", наставља он, смејући се, "а она је била" О, Боже мој, мораш то да урадиш, то је оно што сви желе, двособна, двособна кућа ”, и наравно, закључује Салли,“ то је била сасвим исправна одлука. ”

Показано: Плоче од керамичких плочица и традиционалне мексичке греде од теракоте - обојене да изгледају истрошене —један карактер до обновљених бочних степеница.
Тиле (цустом): Керамички концепти

Медитерранеан Арцаде





Видал је почео у леђима и ударио, пресадивши се на палубу и свлачионицу на врху лучне аркаде старог света. „То је било велико, бити у стању само да изађемо и уживамо“, каже она. Да би уједначила пут од кухиње до недавно увећаног дворишта, додала је стражње степенице са гредама од теракоте и поплочаним стубама, шпањолским стилом препорода. На путу, тим је ставио нове инсталације и водоводне инсталације и обновио спуштене бочне степенице - темељ и оригинални кров од теракоте су углавном били у добром стању.

Показано: Палуба се налази изнад аркаде у медитеранском стилу - хлад када је сунце вруће.
Контејнери: Поттед

Схелвинг Ресторед





Да би ублажио саобраћајне гужве и додао функцију, Видал је прикључио страни тријем, дозвољавајући већој кухињи и иза ње ону другу каду. Оригинални прозори и врата су се померали да се искористи светлост која улази у кухињу и главну спаваћу собу, где се Видал стиснуо у гардероби. "Волим да се пробудим и гледам кроз прозор - хтјела сам видјети излазак сунца", каже Сали. "Џорџ је ставила прозор у ормар!"

Показано: Тим за пројектовање је поправио удубљене полице у дневној соби и сачувао степенасте степенасте детаље.
Сцонце: Ресторатион Хардваре

Рооми Сховер





Светлеће светиљке у старинском стилу, шарене плочице и топло-бели зидови уљепшавају кућу и обезбеђују простор за Патове колекционарске предмете. После дуге расправе око постављања телевизора - Видал је заиста желео да га обеси у постојећу полицу за књиге, више је волио да је држи на колицима - Пат је коначно пристао да је скине са старог места и блокира прозор.

Показано: Завршни радови инспирисани временом и пространа туш кабина дају старом изгледу.
Подна плочица: Унитед Теам Тиле + Стоне
Зидна плочица: Миссион Тиле Вест
Сцонце: Рејувенатион
Синк: Ст
Славина: Калифорнија Фауцетс
Медицински кабинет: Поттери Барн

Оффице Ноок





Прије, "кућа је осјећала мушки", каже Сали. "Карен нам је омогућила да се обоје осјећамо угодно." Или како Пат каже: "Била је врло добра у откривању о чему се ради у кући и што је наш однос с кућом желио бити."

Показано: Након што је позајмио простор од веранде, тим за пројектовање је успио да увећа кухињу, стиснувши се у додатке попут овог лаптопа. Шарене плочице од стаклене цигле се лепо уклапају са стилизованим столним плочама и плоснатим ормарима.
Прилагођени ормари: Прадо Цустом Цабинетс & Доорс

На палуби





Данас, посете пријатељима и породици могу се просути на палубу и до терасе. "Изненађујуће је колико уживамо у томе што смо у тој кући и имају те погледе и проток - то је диван простор", каже Пат. И пре него што заврши мисао, Салли звони, овај пут у потпуној сагласности: "Да!"

Показано: Седење испред кухиње је окренуто према југу изнад центра града Л. Француска врата омогућавају улазак светлости у простор за кување.
Завршна обрада: Стоне Цреатионс

Дининг Оптионс





Полуоток са седиштима од барске столице је све што одваја трпезарију од нове отворене кухиње.
Привезак за светла на полуострву: Етси

Гуест Батх витх Винтаге Флавор





Велика плочица подземне жељезнице у блиједо плавој боји и умиваоник на зиду пружају госту купатило обновљеног окуса.
Зидна плочица: Керамички концепти (прилагођена боја)
Ормари за медицину: Поттери Барн
Сцонце: Рејувенатион
Ванити: Прадо Цустом Цабинетс & Доорс

Гардероба с погледом





Главна спаваћа соба добила је прозорску гардеробу плус француска врата, прање простора јутарњим свјетлом.
Виндовс: Таилор Бротхерс
Паинт: Бењамин Мооре
Миллворк: Хумберто Хернадез
Уграђени уређаји: Прадо Цустом Цабинетс & Доорс

Флоор План



Објекат куће од 1300 квадратних метара, припојен је простору од око 150 квадратних метара, што је омогућило већу, отворену кухињу и друго купатило; задњи бумпоут је додао гардеробу од 39 квадратних метара, као и палубу од 172 квадратна метра са степеницама до терасе испод.

Више у ремоделингу и шпањолском колонијалном препороду





ТОХ ТВ иде ка западу - у Лос Анђелес, Калифорнија, гдје ће посада радити на свом сљедећем пројекту. Може ли ...

Претходни Чланак

Како заменити шпил?

Следећи Чланак

Даевоо Сплит Клима - Приручници - Решавање проблема - Кодови грешака