Чудо | Кући-Побољшање | sr.wollereyblog.com

Чудо



Луке и Аллисон Бабцоцк волели су антички шарм кућа из 19. века окупљених око историјског приморског села Саг Харбор, Нев Иорк. Хтели су колибу из 1880-их коју су купили и реновирали да имају прохладан летњиковац током целе године.

Ново крило са пропратним тријемом поред кухиње направило је трик. "Волимо свеж ваздух, и волимо да наша кухиња буде отворена за веранду, тако да се осећа као једна велика просторија", каже Алисон, која води сопствени посао дизајна ентеријера.

Хуб дома



Кухиња у облику слова Л, дизајнирана од стране Смитх Ривер Китцхенс, укључује зидну пећницу и судопер уздуж прозора и распон и хладњак дуж сусједног зида. Острво нуди радни простор и простор за неформалну вечеру, док уредски простор има простор за рециклирање и папирологију.

Махогани цоунтертопс, двоструко крунски калуп, спаљени борови подови, схакер-стиле ормари са подножјем и винтаге стаклене посуде ожичене као привјесци дају кухињи свој традиционални осјећај.

Механизам "лифт-анд-слиде" омогућава да се четири француска врата удвоструче, затим нестану у зидним џеповима са обе стране отвора ширине 9 стопа, стварајући беспрекоран прелаз између кухиње и екрана.

Годишњи одмор





Иако је све ново, велика соба на отвореном у потпуности је у складу са једноставном естетиком оригиналне сеоске куће - од антикних борових подова у кухињи и плоснатог кабинета до таванског плафона. Тријем функционише као породична соба током целе године. . Екрани панели се мењају за стаклене верзије у хладном времену. Нови Румфорд ложиште је дизајн из 18. века који максимизира количину топлотног зрачења у просторији; на врху је античка греда за камин.

Сеамлесс Аддитион





Ново бочно крило држи дневну собу са наткривеним тријемом. Уздуж предње стране налази се тријем и улаз; два дормерса на врху максимизирају животни простор у мастер суитеу на спрату.

Салвагед Стаирс





Оригинални улазни улаз и степениште су премјештени са стране куће у средиште новог плана, побољшавајући промет између нових и старих дијелова. Обновљено степениште је усидрено са старинским постељама и обновљеним боровим газиштима за аутентичан изглед.

Дно у приземљу још увијек има изворне борове подове. Током ремоделирања, 12-инчне лимене храстове плоче су постављене хоризонтално као облоге.

Остаци из прошлости





Трпезарија, која је била дневна соба, један је од ретких простора који није потпуно уништен током реновирања. Власник куће је имао кутне ормаре направљене од спашеног бора да би опонашао оне које је угледала у антикваријату.

Блендинг Ин





Дрвени камен над новим камином Румфорд је око 1800. године откривен са плавом млијечном бојом коју је Аллисон купила од продавнице антиквитета у Пхиладелпхији. Заједно са оригиналним вратима (спашенима током процеса обнове), то помаже да се дода дневна соба изгледа као да је увек била ту.

Винтаге Вибе





Поплочани под у главном купатилу, плочасти туш са светло плавом подлогом и купатило са плочама стварају старински изглед у новоизграђеној соби од 7 до 14 метара. Поплављена топола за облагање слојева доприноси карактеру и изгледу година.

Цлассиц Куартерс





Двоспратна ниска кровна линија и прозори на прозорима пружају спаваћој соби на кату истинску старинску атмосферу. Удобан простор има ону врсту стрмог стропа и дормерских изрезака који одмах пролазе телеграфске дане.

Басемент Лаиоут





Старој кући је била потребна нова основа. Да би се сипало, цијела структура је била подигнута око 5 стопа изнад постојећег разреда три седмице. Не само да је нова фондација пружила потребну подршку за било какве додатке, већ је омогућила и власницима кућа да ископају пуни подрум, са новим складиштем, вешом, канцеларијом и простором за играчке - проширење које помаже у одржавању ниског профила куће од стреет.

Први спрат





На новом бочном крилу налази се дневни боравак и прочељени тријем на првом кату. "Оно што видите данас је у основи 60 одсто нова кућа", каже локални извођач радова Јессе Концелик, чија је посада већину соба спустила до клинова и обновила кухињу као додатак другој причи. Изворна кућа од 1.200 квадратних метара порасла је двоструко више.

Други спрат





Додатно крило укључује мастер суите и додатну спаваћу собу на кату, док је обновљена кухиња надвишена трећом новом спаваћом собом. Да би се поправило 10-месечно реновирање, Бабцоцкс је изнајмио другу кућу у граду.

Више у решењима малих простора





Дизајнер архитектуре има за циљ да поштује наслеђе свог дома и истовремено прихвати нове делове

Претходни Чланак

Како заменити шпил?

Следећи Чланак

Даевоо Сплит Клима - Приручници - Решавање проблема - Кодови грешака