Мала преградња за стварање правих соба | Кући-Побољшање | sr.wollereyblog.com

Мала преградња за стварање правих соба



Збогом, огромне велике собе. Саионара, масивне спаваће собе. Баш као што је просјечна величина новог дома у Сједињеним Америчким Државама умањена, додаци су се такођер смањивали, што је знак да подузимамо кораке како бисмо смањили потрошњу енергије и смањили трошкове преобликовања у ери раста цијена комуналних услуга и неизвјесних вриједности у кући. Како су многи од нас на тежи начин учили, трка за реновирањем често је водила ка томе да се превише троши на превелики додатак са премало планирања и, коначно, на просторије које не задовољавају наше потребе.

Обнова и проширење овог холандског колонијала 1915. године у Невтон Центру, Массацхусеттс, мјесту најновијег пројекта, је згодан примјер врсте скромног, добро планираног ремоделовања које је више у складу с временом. "Када смо се уселили, знали смо да желимо већу кухињу и више простора за рад код куће и да имамо људе", каже власник куће Билл Пиерце, писац и уредник, чија је жена, Гиллиан, професорица на Бостонском универзитету. "Али одлучили смо да живимо овде неко време да бисмо упознали кућу пре него што смо ушли у велики пројекат."

Пиерцесу је требало три и по године да схвати какви су простори потребни и годину дана радећи с локалним архитекта Паулом Ровинеллијем како би разрадио планове. На 330 квадратних метара, додатак им даје довољно простора за дисање. Наставите читати како бисте видјели како њихова реновирана кућа одговара њиховом начину живота - то је инспирација за свакога тко жели више простора код куће.

Оквир прозора, беадбоард: Азек
Асфалтне шиндре: ЦертаинТеед
Бакарни олуци:
Меморија на локацији:

пре него што



Тробојни тријем једном је седео на задњем делу постојеће куће. Нови двоетажни додатак изграђен је на отвору тријема са истом линијом кровне конструкције као и простор на лијевој страни.

Породично окупљање





Власници куће Билл и Гиллиан Пиерце уживају колаче у школи у својој обновљеној кухињи с дјецом Лиам, 8, и Цатхарине, 11.

Ареа за доручак: Афтер





Еат-Ин Ноок са собом за кретање

Сто сада заузима централну позицију у веселом, прозирном месту које је некада било пола купке. Отворене полице држе комаде за послуживање при руци за свакодневну употребу; Гиллиан такође планира да чува своју огромну палету књига за кување, тако да су увек на дохват руке.

Ормари и хардвер: Цровн Поинт Цабинетри
Боја кабинета: Фарров & Балл
Кухињски сто: Стаплес Цабинет Макерс
Осветљење: Иале Апплианце анд Лигхтинг

Доручак: Прије





Кухињски стол је сједио на уском мјесту између фрижидера и врата до бочног улаза.

Китцхен: Афтер





Кухиња за породицу која воли кухати

Соба је била направљена дуља и шира уклањањем другог степеништа и премјештањем пола купке. Сада се може похвалити мноштвом ормарића и фиока за складиштење, као и практичним (и компактним) отоком за припрему 3-на-4-метра, гдје кухари могу сјецкати и резати свој пут кроз рецепте, захваљујући дебелом врху сапела са зрном. дрво. Ормарићи обојени бијелим бојама с антикварном мједеном опремом су дизајнирани тако да опонашају оне у сусједној остави бутера, оригиналне у кући из 1915. године и са љубављу задржане нетакнуте тијеком обнове. Горњи ормарићи са стакленим фронтама који окружују судопер и прозор наглашавају свијетао, прозрачан осјећај у соби.

Ормари и хардвер: Цровн Поинт Цабинетри
Боја кабинета: Фарров & Балл
Перилица посуђа и фрижидер: ГЕ Монограм
Микроталасна пећница и опсег: ГЕ Цафе
Врх отока: Гротхоусе Лумбер Цомпани
Бројачи: ЦаесарСтоне из Стоне Тецхнологиес
Славине: Кохлер
Бацкспласх плочица: Дал-Тиле
Осветљење: Иале Апплианце анд Лигхтинг
Вентилатор: Броан-Нутон

Кухиња: Пре





Стара, застарјела кухиња патила је од неспретног изгледа и није имала горње плакаре.

Главна Сала: После





Ходник који повезује стари и нови

Постојећи отвор, сачуван током реновирања, инспирисао је паметну модификацију ходника. Степенице које су водиле до нових соба на спрату морале су да се исеку у плафон на првом спрату у овој области током реновирања, што је резултирало неравномерним висинама стропа. Да бисте прикрили проблем, ТОХ Генерални извођач радова Том Силва изградио је други лук, повезујући два с бачвастим сводом који прикрива висинске разлике и ствара угодан пријелаз између оригиналних дијелова куће и обновљених и нових простора. "Мислили смо да је то одличан начин да се проблем претвори у карактеристичну карактеристику куће користећи постојећи архитектонски елемент", каже Гиллиан. "И увек ћемо бити поносни на" Том Силва оригинал "."

Боја: Бењамин Мооре

Главна Сала: Пре





Задњи улаз је био уоквирен грациозним луком у средњем ходнику.

Фамили Роом: Афтер





Посвећена породична соба у којој се деца могу дружити

Отисак на тријему постао је породична соба од 13 до 14 стопа, где одрасли и деца могу да играју игре и гледају телевизију. Алтернативно, млађи сет може преузети породичну собу док се одрасли враћају у дневну собу; врата између ова два простора омогућују лаку интеракцију и циркулацију. Оба улаза у породичну собу су завршена џепним вратима, тако да се простор може затворити како би се искључио звук гласних филмова или видео игара. Због тога што је кауч на зиду на страни куће, мањи прозори су били постављени високо како би соби дали приватност без жртвовања природног светла.

Боја: Бењамин Мооре
Виндовс: Марвин Прозори и врата
Јастуци за породичне собе: Дасх & Алберт

Тријем (Фамили Роом): Пре





Недовољно искориштен тродневни тријем сједио је уз дневну собу, гдје се одвијало највише дружења. "Наша дневна соба је добре величине, али било је тешко када су деца имала пријатеље. Није било места да се играју одвојено", каже Билл.

Кућна канцеларија





Кућни уред који се удвостручује као гостињска соба

Пирсови често раде од куће, тако да је Гиллиан претворила спавацу собу на спрат у своју канцеларију, док је Биллов сто седео у дневној соби. "Није идеално место за обављање посла", каже он. Тако је Билл померио свој стол у Гиллиан-ову стару канцеларију, допуштајући јој да преузме ову нову, светло попуњену угаону собу изнад породичне собе, одмах испред библиотеке. "Осећам се као да сам у чаури док сам овде. Тако је мирно и тихо", каже она. (То је дијелом посљедица звучне изолације изолације од пјене у спреју.) Гости могу спавати на каучу на извлачење, а ормар (није виђен) чини простор флексибилним за претворбу у спаваћу собу у будућности.

Изолација од пјене: ЦертаСпраи би ЦертаинТеед
Подови: Лумбер Ликуидаторс

Либрари: Афтер





Кутак за негу љубави за читање

Резултат је библиотечки кутак 8-на-10-нога, са полицама по наруџбини које је дизајнирао Том Силва и ТОХ мајстор столар Норм Абрам, сада је дом великог дела породичне импресивне збирке књига и служи као прикладан улаз у нову канцеларију Гиллиан на лево. Дечје игре и друге ствари скривене су у ормарићима испод полица, а седиште на прозору даје сину Лиаму мирно место за играње шаха, један од његових омиљених хобија. "Одушевљени смо како је овај простор испао - премашио наша очекивања", каже Билл.

Радиант хеатинг: т Упонор
Либрари руг: Дасх & АлбертПодови: Лумбер Ликуидаторс

Библиотека: Пре





Када су се Пирсови први пут уселили у њихов дом, Билин згодан отац саградио је неколико полица око прозора на подесту степеништа, у којем је био мали део запањујућег броја књига које су припадале овој добро читаној породици. "Паул, наш архитекта, волио је како се светлост слијева из овог прозора на улазни улаз", каже Билл. "Пошто смо додавали другу причу, предложио је проширење простора, стављање више полица и постављање додатних прозора."

Бољи микс простора (први спрат)



Холандски Цолониал из 1915. године имао је добре кости, али је план требао бити ажуриран. Трокатни трем се спустио да се направи места за породичну собу и премештену собу у праху у приземљу, а задњи улаз и део хале у центру су такође поправљени, а кухиња је била увећана без промене отиска куће у овој области. Остале просторије су остале саме, осим за поправке и замену каблова и цијеви.

Бољи микс простора (други спрат)



На кату су додани уред и библиотека. Остале просторије су остале саме, осим за поправке и замену каблова и цијеви.

Море ин Бефоре & Афтер





Како је један пар максимизирао функцију и повећао фактор удобности у њиховој удобној кућици

Претходни Чланак

Како покренути подземно ожичење до гараже

Следећи Чланак

Како се припремити за ваш први дан на радном мјесту