Сеасиде Цоттаге изгледа мало, живи велики | Кући-Побољшање | sr.wollereyblog.com

Сеасиде Цоттаге изгледа мало, живи велики



Многи људи фантазирају о томе да имају кућу на плажи - а за неке је крајњи сан да тамо живе цијеле године. За власника овог лаганог и прозрачног дома у Баи Хеаду, Нев Јерсеи, оно што је почело као одмор за викенд прерасло је у свакодневни остварени сан.

Показано: Некада основна колиба из 1950-их добила је преправку за обуздавање са фолк викторијанским забатима, проширеним предњим слетањем које доводи до двоструких француских врата, светлоплавих ролета, баштенског лука, новог прилаза за асфалтирање и добродошлице.

Архитекта: Цхристопхер Рице, Рице анд Бровн Арцхитецтс, Сеа Гирт, Њ; 732-449-9055

Атлантиц Адјацент Лоцатион



Када је први пут купио ово место, једна прича из 1950-их била је прилично основна: мање од 1.200 квадратних метара, са дневном собом, две спаваће собе, једном кадом, кухињом за јело и задњим тријемом окруженим старом школом. лоуверед виндовс. Смештен неколико блокова од Атлантика, имао је доста жалби "идемо на плажу".

Показано: Проширено предње спуштање служи као трем за столице за љуљање.

Цоол Цоттаге Лоок





Имао је доста влаге. Првобитна целулозна зидна плоча је током година апсорбовала подземне воде, а храстови подови, одсутни испод баријере испарења, били су искривљени одоздо.

Показано Кутије за прозоре постављене на беле дрвене конзоле додају естетици викендице, као и капци за плочу и летву са аква-бојама.

Вањско уређење: Јое Црапанзано, Греен са Перфекцијом, Ховелл, Њ; 732-458-8426

Проширено за посетиоце





Јасно, колиба је требала радити. Али власник је имао још веће планове за мало место. Зато је позвао локалног генералног извођача Петеа Паттерсона да не само поправи структуру, већ и да се надовезује на то - још две спаваће собе, још једно купатило, трпезарија и додатне просторије за забаву биле су на листи жеља - како би се боље прилагодили чланови породице и пријатеље који долазе у посету, посебно у летњим месецима.

Показано: Сеафоам-плава боја и избијељена беадбоард постављају плажни тон на улазу. Нова двокрилна француска врата с бочним свјетлима усмјеравају свјетло у унутрашњост.

Дизајнер ентеријера: Јулес Дуффи, Јулес Дуффи Десигнс, Мадисон, Њ; 973-845-2810

Ваултед Китцхен Цеилинг





Унесите архитекте Цхристопхера Рицеа. Његов мандат је био једноставан: држите колибу скромном и аутентичном са улице - да остане вјерна својим коријенима иу складу са строгим локалним грађевинским прописима - док ажурира унутрашњост и повећава своју функционалност. Његово паметно решење? Стражњи додатак у облику слова Ц који би се обавио око приватног дворишта. Стари тријем би постао нова трпезарија, отворена за реновирану кухињу на једној страни и нову породичну собу на другој; две спаваће собе се склупају са простора за окупљање. Рице каже: "Сада кућа заиста мало пролази од тренутка када сте ушли у предња врата и прошли пут до приватног дворишта."

Показано: Још увијек уредан 150 четворних метара, кухиња има високи осјећај захваљујући потпуно бијелој схеми боја и засвођеном стропу. Ретро столице за вечеру привлаче се до острва за столове, које је отворено испод како би соба била пријатна.

Дизајнер кухиње: Марк Ц. Артхур, Идеал Китцхенс, Поинт Плеасант Беацх, Њ; 732-892-0384
Привезак: Ваугхан Десигнс
Славина: Рохл

Цлевер Степпед Китцхен Цабинетри





Да би формирао постојећу кућу, Паттерсон је истријебио зидове и повукао искривљене храстове подове, изолирајући свуда прије него што је поставио нове уске храстове даске и додао зидну плочу. Рад је такође захтевао потпуно нове механичке системе и ХВАЦ током целог дана. Затим, Паттерсонов тим је кренуо у реновирање старих просторија и увећао кућу, гледајући према томе да се на отвореном пространи прозори и три пара француских врата. На срећу, шести део је имао довољно простора за то задње крило. "Лијепо је, још увијек се осјећа као мала кућа, али стварно јединствена, с уграђеним детаљима и украсним додирима", каже Паттерсон.

Показано: Степенасто кабинетско постоље преко домета (иза острва) камуфлира капуљачу и омогућава полици за камин да прикаже украсне предмете.

Фронтови кабинског кабинета





Данас, док се приближавате кухињи, у средишту јавних просторија куће, практично можете осјетити да се кућица отвара. Током реновирања, Паттерсон је надвисио кухињски плафон од 7 ½ стопе до 15 стопа на свом врхунцу, што је омогућило додавање четири кровна прозора који купају простор сунчевом свјетлошћу; великодушна висина плафона направила је простор за драматично закорачене кухињске ормаре, прекривене дубоким обликовањем круне. Стари тријем поред кухиње постао је трпезарија, са шест-шест прозора који су обавијали спољни зид. (Пресечени угао чини простор за стазу од предњег дворишта до задњег дворишта.) Два корака воде у нову породичну собу, што је дизајнерска одлука која је омогућила велику висину стропа од 10 стопа без подизања крова сприједа. Будући да садашња година није имала камин, додано је камено поље, окружено уграђеним полицама за књиге које скривају електронику и ожичење, као и доње полице на којима су освијетљене врчеве власника.

Показано: Жица за пилетину у стилу фарме замењује стакло на неким ормарима.

Земљани, декоративни елементи уз море





Локални дизајнер ентеријера Јулес Дуффи тада је кренуо да споји нови одељак са старим. "Жељели смо кохезиван изглед, користећи много природних елемената", каже она. Подови од тврдог дрвета протичу кроз, са широким боровим даскама у додатку, обојеним истим тоном као и храст испред. Беадбоард је тема која се понавља у стилу викендице, са бељеним плочама које прекривају плафон у предњем улазу, дневној соби и оригиналним спаваћим собама, као и неким уграђеним уградним елементима; обојене плоче служе као кухињски строп, као и облога и ормарић у породичној соби. Од бледог аква на улазу, схема боја прелази у дубље земљане тонове док се крећете кроз кућу. И низ земљаних текстура - тепих морске траве и сисала, мантел од сировог дрвета који подсећа на наплавину, лустера обложен шкољком - игра се уз море.

Показано: Нови огњиште испунило је захтјев власника за не баш традиционалним камином у породичној соби. Ормари на обје стране прикривају медијску опрему.

Беадбоард Стораге Дигуисес





Међутим, за све привлачне интеријере, тајни драгуљ куће је приватно двориште у леђима, увучено у кривину додатка. Пејзажни дизајнер Јосепх Црапанзано поставио је живу ограду висине 14 стопа, насупрот каменом дворишту, стварајући приватну отворену собу која је идеална за забаву након дана проведеног на плажи. Проширење на већи дио старог дворишта имало је још један велики бонус: практично не треба одржавати. Црапанзано је трансформисао зелени простор који је остављен сприједа уклањањем старих стабала која су скривала кућу и додавала засаде мешаног грмља.

Показано: Једноставна врата за медије-кућиште у стилу викендице скривају раван екран.

Кутија за ручно израђене мраморне столове





Док скромна фасада покрива пространу кућу која се одвија кроз та француска врата, она такође одражава реновирање у цјелини. Паттерсон је оставио оригиналну скалу и линију крова нетакнутом, тако да се мјесто још увијек осјећа у складу са својим сусједима. Али он је узео ствари по угледу стилски наглашавајући екстеријер са забатима који имају декоративне детаље сличне онима на оближњим викендицама Фолк Вицториан, као и перголе, ролетне и даске и проширено предње спуштање које служи као тријем на столици за љуљање.

Показано: Дизајнер ентеријера је имао локалног гвозденог радника који је заваривао екстра дугу базу за кафу, коју је обложила мрамором. Сусједна трпезарија заузима отисак старе веранде.

Сто за кафу: Обичај; Јулес Дуффи Десигнс
Кауч, фотеље и завршни столови: Кравет

Сункен Ливинг Роом





Суперсторм Санди је уништио већи део тог подручја још 2012. године и послао је валове који су се котрљали низ ову улицу. Али, чудесно, вода се повукла непосредно пре него што је стигла до куће. У годинама након тога, стално настањени становници и туристи који љетују, удахнули су свјежи живот у опуштени град на плажи, гдје дјеца на бициклима још увијек имају своје мјесто, крстарећи низ блокове обложене малим кућицама попут ове, пут до океана. Заиста сањарско постојање.

Показано: Спуштањем пода у породичној соби, архитекта је успио постићи виши плафон без промјене вањске линије крова.

Столне лампе: Цхристопхер Спитзмиллер

Енцлосед Порцх Турнед Дининг Роом





Трпезарија - раније затворена веранда - обложена је прозорима.Угао одрезивања чини простор за стазу која води равно до дворишта.

Беацхи Оригинал Бедроом





Спаваћа соба у оригиналном дијелу куће добила је избијељени плафон; гвоздени кревет и плаво-бела боја одговарају стилу куће.

Стрипед Батхроом





Широке пругасте тапете и самостојећа таштина чине ову уредну нову купаоницу већом. Огледало одражава мозаик плочице туша.

Привате Блуестоне Патио





Поред тога, кућни стражњи простор загрли је ово плаво камено двориште, гдје низ високих зимзелена даје потпуну приватност. Кров над благоваоницом је оградјен, стил удовице-хода, како би се сакрили модерни кровни прозори.

Флоор План





800 квадратних стопа које се додају у стражњи дио куће уклапају се у породичну собу, каду и двије спаваће собе (нова благоваоница је обновљена веранда).

Море ин Ремоделс





У овом видео снимку, научите како да поставите прелепу терасу са уређеним пејзажем Рогер Цооком

Претходни Чланак

"Цолор Иоур Овн" Цонтест | Простор испуњен сунцем

Следећи Чланак

Откријте 10 највећих зона опасности у вашем дому