Реал-Лифе Пхотосхоп Редо Виннерс | Кући-Побољшање | sr.wollereyblog.com

Реал-Лифе Пхотосхоп Редо Виннерс



"Ми смо волели скицу дизајнера, али никада нисмо ни замислили да се може поново створити за", каже Јим Стееле, који живи са својом породицом у овој недавно трансформисаној колиби 1925. у близини Сиракузе у Њујорку. Као што видите, резултат је прилично мртав. Викендица победника такмичења прешла је из дотрајале у предивно шармантно, захваљујући реимагирању екстеријера дизајнера Рицк О'Леарија, користећи мало више од палете влакнасто-цементних плоча, шиндре и украса од Јамеса Хардиеја. Међутим, вјештина инсталације Дејвида Д'Агостина, извођача "Ригхт Цхоице", довела је живот у први план.

пре него што



Све је почело са једноставном молбом Лисе и Јима, који су ушли у Реал-Лифе Пхотосхоп Редо Цонтест у нади да ће освојити потпуно нови Јамес Хардие споредни пут за њихову кедровску кућицу из 1925. године у близини Сиракузе, Нев Иорк. "Кажу да не осуђујете књигу по њеној насловници, али тешко је не", написала је у свом чланку. "Молим вас, помозите нам са нашом књигом." Тако смо и ми.

Пхотосхоп Рендеринг





"Процес је био заиста забаван", каже Лиса Стееле да је план на папиру попримио облик куће. Да би се убрзао посао (и уштедио нешто новца), полица од кућног центра стајала је за ручно изрезане заграде у тријему. Најдуговјечнији дио пројекта морао је бити "степенаст" дизајн клапне, с преклапајућим плочама различитих експозиција. Али изглед је тако посебан да Д'Агостино каже да не може дочекати да поново покуша.

Детаљи





Челици воле све нове детаље, поготово прегача прегача испод горњих прозора. "Назвали смо га" суза ", каже Џим. "То је права фокална тачка која чини велики посао стварања симетрије у асиметричној кући." И то је кућа у коју намеравају да остану. "Ово је наш први дом", каже Лиса. "Захваљујући свима који су укључени, то ће вероватно бити наше последње."

Напоран рад





Јим и Лиса Стееле (овде са сином Цобијем) су се утаборили где год су могли, отргнувши старе кедровине шиндре и сликајући веранду.

Инстант Цурб Аппеал



О'Леари је користио савремене материјале у виду влакнасто-цементног споредног колосијека, примијењен с великом дозом креативности, како би преобразио Стеелесову кућу у оригинални, али још увијек период прикладан шармер. "Имати дизајнера који долази извана са новим идејама је права вредност", каже Јим Стееле.

Мик оф Сидинг



Да би дизајнирао дизајн, О'Леари је користио три врсте споредних страница - крило, равну шиндру и шљунчану шиндру - да би фасаду подијелио на слојеве, стварајући дефинитивну базу, средину и врх. Такође је сваком третману дао сопствену нијансу у истој породици боја. "То само мало разбија масу, а то је детаљ који не кошта", каже О'Леари.

Лапс витх Твист



Да би доња прича изгледала чврсто, О'Леари је навео преклапање дасака са различитим експозицијама, технику познату као степеновање.

Заокруживање изгледа



Додавање заграда у углове тријема је био мали детаљ који је имао велики утицај на укупну композицију фронта. "Не изгледа као сирово", каже О'Леари. "Архитектонски има смисла - они изгледају као да раде нешто - и визуално само омекшава те углове."

Камион пун Сидинг





Наредба Јамеса Хардиеја је стигла у Стеелесову кућу на камиону из Вермонта. "Толико је узбудљиво видети како се процес креће са папира на стварност", каже Лиса.

Нови материјали, старе методе





Цхрис Кинг из Ригхт Цхоице Хоме Импровемент проверава своја мерења пре него што причврсти први ред клизног колосека. Дизајн је захтевао степенасто клизање са "тканим угловима", необичним апликацијама за влакно-цементни споредни зид који се враћају осећају оригиналног кедра.

Цустом Цуттер





Сваки комад клизног прилажења морао је бити срушен да би се постигла ужа експозиција за степенице.

Схелтер Схелтер





Упознати ТОХ'с Рок за објављивање, Ригхт Цхоице Хоме Импровемент поставио је тарпс од забата до тротоара и наставио да ради кроз обилне кише - да не спомињемо викенд. "Био је то невероватан призор", каже Џим. "Пратити воду било је пуно радно време за њих, и они су држали нашег сина, Коби, забављеног."

Јуст а Тоуцх





Према спецификацијама Јамеса Хардиеја, сваки експонирани отвор за нокте мора бити напуњен и запечаћен бојом на додир да би одговарала творничкој боји. "Када ходам по кући и замишљам да морам то да урадим, то је потпуно неодољиво", каже Џим. "Мислити да ће неко узети толико времена и погледати сваки кутак и чудак је прилично запањујуће."

Фраминг тхе Цанвасс





12-инчна украсна плоча, која се такође назива спандрел даска, служи као природни прекид између крила на првој причи и равне шиндре на другој. "Једноставно је уредила цијелу кућу", каже Лиса.

Мали трим дуг пут





Изрезивање оригиналних прозора било је очигледно побољшање које је требало направити. Ипак, каже Лиса, "вероватно би прошле године пре него што би смо могли да дођемо до тога."

Комбинација дизајна





Да би произвео прегачу у облику сузе испод прозора на другом спрату, власник Даве Д'Агостино, власник деснице, користио је алуминијумску завојницу за траг кривудавог дизајна на листу плоче Хардие. Затим, након што је изрезао дизајн са слагалицом, он га је користио као шаблон. Сваки лист је 4к8, тако да је морао да се ожени двема зрцалним сликама да покрије цео 11-стопни распон прозора. Суза је дебела три слоја.

Лигхт Бок





Све што излази из куће, као што је ожичење за ова свјетла од помлађивања, мора бити блокирано у цементу од влакана и бљескано како би се осигурало да је водонепропусно. "У реду сам са белом, али можемо је насликати како би одговарали споредном колосијеку ако желимо", каже Јим.

Свеат Екуити





Јим и Лиса помогли су Д'Агостиновој екипи да први дан посла скине оригиналне шиндре. "Не плашимо се да уђемо и урадимо оно што морамо да урадимо. И било је лепо почети с том ногом са Давеом тако да је знао да нисмо ништа узимали здраво за готово", каже Џим.

Побољшање добродошлице





„Били смо тако узбуђени да видимо лепе степенице и рукохват.То је тако драматично побољшање у односу на оно што је било тамо, “каже Лиса.

Нице Скирт





Запосленик за Ригхт Цхоице Рицк Манн завршава прилагођени детаљ који окружује простор за пузање тријема. "Ово је још један елемент дизајна који би иначе био досадна решетка или само заборављен", каже Џим. "Додавање оригиналних идејних решења различитим подручјима додаје се кући коју не видите ни на једној другој улици", каже Лиса.

Биг Нумберс





Стеелес је изабрао 8-инчне високе бројеве из ХоусеАрт-а који су довољно велики да се виде из њиховог постављања на другој причи. "Они су много драматичнији", каже Џим.

Све то везује заједно





Извођач радова Даве Д'Агостино монтира заграде испод прилагођене кутије за цвијеће дугу 9 стопа из Хоокс & Латтице. Кутија се држи чврстим системом за причвршћивање, а конзоле, док пружају појачање, треба да се вежу уз изглед већих на забату.

Питцхинг Ин





Лисин отац, Цаве Лутхер, зарони да помогне са сликом. Ево, он користи Схервин-Виллиамс боју екстеријера да усклади комад грундиране дрвене грађе са Хардие облогама које се користе у сукњи за веранду.

Изаберите своје битке





Да би уштедели време и новац, Челеси су купили штитнике за тријем из локалног дома. "То је само имало више смисла него покушати да их направимо", каже Лиса.

Први утисци





"Људи се возе и окрећу се и враћају се да нам кажу како је кућа невероватна", каже Џим. "То је другачије него било шта друго."

Сума делова





"Увек сам мрзео наше кораке на тријему", каже Лиса. Не више. "Сви детаљи се сабиру да би се добио онај изглед чудне куће коју смо одувек желели."

Море ин Бефоре & Афтер





Креативни трим погодује фасади, док ограда на тријему и прозорска кутија доносе весели шарм

Претходни Чланак

Како донети услужне програме испод земље

Следећи Чланак

Нови дом има прекомерну прашину кроз ваздушне отворе - шта да проверим?