Прије и послије: Аири Китцхен Упдате | Кући-Побољшање | sr.wollereyblog.com

Прије и послије: Аири Китцхен Упдате



Када је реч о замагљивању линија између унутрашњег и спољног живота, двориште је на челу већине умова власника кућа. За Адриану Дарингу и Бен Цоротиса, препрека за приступ стражњем дијелу била је праоница која је причвршћена на њихов бунгалов из 1904. године у Емеривилле, ЦА. Међутим, пар - партнери у архитектонској фирми АДБЦ - ускоро су угледали нагоре: Отписали су шупу, која је сједила на платформи на палуби, и могли су да изграде своју једва-ту кухињу, додајући одговарајућа упоришта и греду за широки отвор стражњи зид куће. Нова палуба могла би да се спусти до каменог дворишта испод, а истовремено нуди места за лежерно седење.

Показано: Без горњих ормарића, стари простор за кување био је складиштен гладан и тмуран, упркос прозору изнад судопера.

После: Аири Упдате



Јединствена отворена кухиња површине 261 квадратна метра омогућила им је да померају штедњак на острво ради бољег радног тока и додају обедни полуострво. Горњи плакари са високим плафонима појачали су своје „практично непостојеће“ складиште, а машине за веш су биле увучене у удубљење поред фрижидера.

Показано: Природна светлост улази у нову кухињу кроз стаклена врата широка 10 стопа. Острво не само да додаје простор за складиштење: “Простор на свакој страни штедњака је одличан”, каже Адриана. "И то је изненађујуће згодно имати приступ са обе стране."
Домет: Гаггенау
Перилица посуђа: Босцх
Опрема за кабинет: Амероцк
Осветление: Б-К Осветление

Слеек Цоунтерс





Танки шалтери од нерђајућег челика и дрвени ормари на предњем делу плоче одражавају модерну естетику пара - и не одвлаче пажњу од отвореног погледа. Породица сада живи у Калифорнији. "Бољи приступ дворишту је неизмјерно побољшао наш животни стил", каже Бен. "А са отворенијим и функционалнијим простором заиста уживамо у кувању и забави."

Показано: Као избор за радну површину, нерђајући челик „је издржљив, отпоран на топлоту и лака њега“, каже Бен. Танка четвртина-инчни пултови, одговарајући бацкспласх од 4 инча, и бијели зидови имају једноставан, модеран изглед.
Цустом цоунтертоп фабрицатион: Јеффцо Цустом Металс

Складиштење вина





Кабинет фрижидера на полуострву и поред зида решава проблем готово немогуће употријебити кутни кабинет с друге стране, каже Адриана. Отвара се према дворишту, изван радне зоне.
Прилагођени ормари: Артуро Силва
Хладњак за вино: АГА Марвел

Дининг Спаце Вармер





Двострани плински камин уграђује топлину у благоваоницу и кухињу. "Када је у питању, не треба нам топлота за остатак куће", каже Адриана. Отворене полице омогућују пару да варира акценте у релативно минималистичкој соби.
Спрат: Слатесцапе

Сун Рооф





Дрвени плафон који се налазио у залеђеном подручју и Доуглас јеле греде били су расипање. „Запослили смо специјалне дрвне дорадне материјале у песку и лакирали их“, каже Бен. Додавање светларника појачало је прозрачну, отворену атмосферу нове кухиње.

Тип власника: "Клизна решетка са дрвеним решеткама је одлична за контролу светла и топлоте, као и за приватност."
Бен Цоротис, Емеривилле, ЦА

Степпед-Довн Децк





Бен, Адриана и њихова кћерка Алека, која сада има 5 година, воли бешавни прелаз из кухиње у двориште. Степенаста палуба је направљена од ипе. Модерни изглед додатка је као и клизни екрани - такође је ипе, а одзвања од старог бунгалова са 3-инчним крилима.

Центра за поруке





За поруке, листе за куповину или цртеже, табла за таблу нуди старомодну забаву без нарушавања кухињског изгледа.

Изгледа као уграђено





Домаћини су купили приступачнији, самостојећи фрижидер који су третирали као уграђени. Ормари изнад њега су дубоки попут ормара за рубље с његове лијеве стране, тако да има довољно мјеста за велике, гломазне предмете.
Хладњак: ЈеннАир

Сцруббер Хидеаваи





Скровиште испред судопера нуди згодно место за складиштење влажних спужви и скрубера.
Синк: Бланцо
Славина: КВЦ

Слице природе





Висок фиксни прозор нуди све промјењиву природу.
Под: Америцан Фибер Цемент Цорпоратион

Соутхерн Лигхт Лунцх





Сједење полуотока у кухињи постаје топло јужно свјетло, што га чини омиљеном локацијом за ручак.
Прозори и врата: Флеетвоод Прозори и врата

Бефоре Флоор Планс



У кухињи од 156 квадратних метара није било складишта, простора за одлагање и сједења. Спуштена просторија за прање веша, са једним, заокретним задњим вратима.

Афтер Флоор Планс



Додавање отисака на шупе направило је простор за острво, полуострво за обједовање, трим перионицу веша и широко отворен приступ дворишту у кухињи величине 261 квадратних метара.

  1. Преместио је кухињску плочу и зидну пећницу на острво и додао двострани камин гдје је био распон.
  2. Искрцали су из шупе како би изашли из кухиње, покупивши још два метра простора у удубљењу; преселили су веш и фрижидер.
  3. Створио је стакло широко 10 стопа са једном фиксном плочом и два клизача. Три клизна дрвена екрана нуде контролу и приватност.
  4. Инсталиран је отворени регал са обе стране камина и фиксни прозор у пуној висини окомито на њега.
  5. Ставите дугачак низ горњих и доњих ормара на зид судопера, затварајући два постојећа прозора и додајте машину за судове.
  6. Додао је полуострво са доњим ормарима на једној страни и столицама за седење и фрижидером за вино испод новог прозорског крила с друге стране.

Море ин Бефоре & Афтерс анд Китцхенс





Са вишенамјенским отоком у његовом средишту, зона за кухање у облику слова У сада функционира до максимума, са глатким радним током ...

Претходни Чланак

Прицевисе: Ориентал Ругс

Следећи Чланак

5 једноставних ДИИ патриотских венаца